Laktera Allergy free rose+

44,00 лв.
  • Марка: Laktera
  • Кат. номер: 208
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Пробиотик

Пробиотик на козе мляко 30 капс. с българско розово масло. Пробиотикът на козе мляко и българското розово масло са подходящи за хора с непоносимост към краве млечен протеин. Продуктът поддържа имунната система, чернодробния комфорт и естествените функции на организма през пролетно-есенния сезон на цъфтеж на растенията.

Продуктът има една призната здравна претенция съгласно Регламент 432/2012 на ЕС: Подобрява смилането на лактозата.

Епидемиологично проучване при пациенти с хранителни алергии, проведено в МЦ Евроздраве-България ООД и публикувано в дисертационен труд, показва че пробиотикът Лактера Алерджи Фрии Роуз+ е естествена хранителна подкрепа при хора с алергия към краве млечен протеин.

 

Повече информация за Епидемиологично проучване на пациенти с хранителни алергии - натиснете ТУК!

 

Лактера Алерджи Фри Роуз+ се препоръчва като хранителна добавка и за съхраняване на красотата и младостта.

 

Повече инфирмация за продукта

СЪСТАВ:

Съдържание в 2 капсули (600 мг) дневна доза: енергийна стойност 8,5 KJ /

2 Kcal.*; 500 мг патентована пробиотична формула на козе мляко, съдържаща над 6 милиарда активни живи и латентни CFU Lactobacillus bulgaricus DWT1  и Streptococcus thermophilus DWT4; 40 мг декстроза монохидрат; 20 мг българско розово масло; 40 мг антивтвърдител магнезиев стеарат.

*Референтни количества за прием на средностатистически възрастен (8 400 kJ/ 2000 kcal).

Състав на капсула: естествен оцветител - титаниев диоксид и хипромелоза.

Съдържа козе млечен протеин и лактоза. Не съдържа краве млечен протеин.

 

Препоръчителна дневна доза: 2 капсули приети с течност преди  храна. Подходящ за възрастни и деца над 6 години. Пробиотикът не е заместител на разнообразното хранене.

Съхранение при температура под 24ºС на места недостъпни за малки деца. Противопоказания: непоносимост към някоя от съставките на продукта, бременност и кърмене.

 

Научния съвет към Европейския орган по безопасност на храните, в свое становище заключава, че съществуват адекватни данни за състава, токсичността (най-вече въз основа на историята за безопасна употреба, т.е липса на докладвани неблагоприятни здравни ефекти) и за употребата на розовото масло за да му се даде статут на квалифицирана презумпция за безопасност. Експериментални и клинични проучвания на български учени доказват, че българското розово масло има доказани здравословни ефекти при проблеми на черния и белия дроб и метаболизма.

 

Продуктите са изцяло натурални, не съдържат консерванти, оцветители, генетично модифицирани микроорганизми и холестерол.

Произведено от Дафлорн ООД в България, София област с. Нови Хан, ул. Бреза 4.