Сертификати на Laktera

Сертификати на Laktera

Кашер сертификат

Пробиотиците от фамилията “Лактера” вече имат два вида Кашер сертификат – млечен и парве, издадени от равин д-р Левингер от Йерусалим!

 

Думата „кашер” от иврит означава подходящ, удобен. Съществуват милиони хора по света, които по различни причини спазват изискванията на диетичните закони на кашрута. Някои от тях поради религиозни убеждения, а други – за да са сигурни, че продуктите, които консумират са под постоянен контрол. Затова често кашрут се асоциира с понятието за здравословно хранене. По света Кашер сертификатът означава висока оценка за сигурност и качество на храните и хранителните добавки. Кашер сертификатът на пробиотиците от фамилията “Лактера” е международно признат.

 

 

Сертификат ISO 22 000-2018 и GMP

Тази година нашата компания: “Дафлорн” – производител на първия в света пробиотик от воден произход – успешно премина одит на MG Global и получи най-високото ниво на международна сертификация в областта на храните – ISO 22 000-2018 и GMP!


Тези сертификати са гаранция за надеждност и отговорност към всички партньори и потребители на нашите пробиотици. Сертификацията не би била възможна без модерната ни нова производствена база, покриваща всички световни изисквания за безопасност на храните.

В нашия нов дом ще продължим да създаваме пробиотиците Лактера с грижа за Вашето здраве и комфорт!

 

 

 

Халал сертификат

Пробиотиците от фамилията “Лактера” вече имат Халал сертификат, издаден от Главното мюфтийство на Мюсюлманско изповедание в България!

 

Мюсюлманите са загрижени дали консумираната от тях храна отговоря на ислямските религиозни принципи и традиции, хуманитарни изисквания, хигиенни критерии и методи за производство. Халал сертификатът е не просто маркетингов модел за храни и хранителни добавки, а доказателство за това, че те са висококачествени  и здравословни. Халал сертификатът на пробиотиците от фамилията “Лактера” е валиден в целия свят.