Политика на фирмата

Политика на фирмата

Политиката на Дафлорн ООД е да предоставя на клиентите си висококачествени пробиотични продукти, подобряващи здравето на човека, чрез съчетаване на научен опит и високи биотехнологии. Основна цел на фирмата чрез внедряване на иновации, създаване на нови продукти с Lactobacillus Bulgaricus, които подобряват качеството на живот на клиентите. Основно правило на Дафлорн ООД е създаването и производството на изцяло натурални пробиотични продукти, които не съдържат консерванти, оцветители и генноманипулирани микроорганизми. По този начин Дафлорн работи за повишаване на конкурентноспособността си на вътрешния и световния пазар.

Дафлорн е ориентирана към постоянно разширяване на гамата от произвежданите пробиотични продукти с цел по-пълното задоволяване на постоянно растящите изисквания и здравни нужди на клиентите.

Дафлорн се ангажира да спазва приложимото законодателство в Република България и Европейски Съюз и да гарантира безопасността на предлаганите от нея пробиотични храни и хранителни добавки.

Храните предназначени за малки деца се закупуват на място в физическия ни магазинна адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 23.

Дафлорн ООД е пълен собственик на търговската фирма за България – Дафлорн БГ ЕООД.

Поврече информация за пробиотици: натиснете ТУК!

Поврече информация за пробиотици и древна история: натиснете ТУК!

Поврече информация за пробиотици и съвременна история: натиснете ТУК!